Farsz z kiełbasą i dzikim ryżem
Kiełbasa i dziki ryż farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 104 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz bułkę tartą, seler, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Farsz z kiełbasą i dzikim ryżem, Farsz z dzikiego ryżu z jabłkiem i kiełbasą, oraz Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym.
Instrukcje
W małej misce, połączyć sok pomarańczowy i żurawiny. Odstawić. Przygotuj mieszanki ryżowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podczas gotowania ryżu, w dużym rondlu, pokruszyć i gotować kiełbasę, cebulę i seler na średnim ogniu, aż kiełbasa jest rumiane. Wymieszaj ugotowany ryż, sok pomarańczowy, żurawinę i bułkę tartą. Łyżka do nasmarowanej 9 cali x 13 cali patelni do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 400 stopni F przez 20 minut. Może być umieszczony w indyku lub kurczaku.