Farsz z kasztanów i dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka chleba kanapkowego, seler, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Farsz z kasztanów i dzikich grzybów, Farsz Z Dzikich Grzybów, Kasztanów I Kiełbas, oraz Farsz Kasztanowy Z Dzikim Ryżem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Za pomocą kasztan nóż lub ostry nóż do parowania, zrobić duże X na płaskiej stronie każdego kasztan przez skorupę, ale nie mięso. Namoczyć kasztany w misce z ciepłą wodą, aby pokryć przez 2 cale przez 15 minut, a następnie dobrze odcedzić. Ułożyć kasztany w 1 warstwie na płytkiej patelni, następnie piec w środku piekarnika, aż skorupki zwijają się w X mark, około 15 minut. Nosząc rękawice ochronne, odrywaj muszle od kasztanów, gdy są jeszcze gorące. W dużym garnku wrzącej wody, blanszować kasztany 2 minuty, a następnie odcedzić. Używając ręcznika kuchennego, natrzyj kasztany, aby usunąć skórki. Grubo posiekać i rezerwy. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
Muszle Makaronu
Woda
Mięso
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Patelnia Do Pieczenia
Nóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Garnek
3
Masło 9-na 13-calowe danie zapiekanki z 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
4
Na blasze wyłożonej folią, chleb tostowy w piekarniku 177°, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
5
Umieścić w dużej misce i odstawić. Pozostaw piekarnik włączony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Piekarnik
6
W ciężkiej, dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, stopić 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać grzyby i smażyć, mieszając, aż złoty kolor, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
8
Dodać kolejne 2 łyżki masła i podgrzać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
9
Dodaj cebulę i seler, i smażyć, aż półprzezroczyste, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Cebula
10
Do chleba dodać mieszankę grzybową oraz natkę pietruszki i tymianek i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pietruszka-nać
Chleb
Tymianek
11
W ciężkim, małym garnku na umiarkowanym ogniu doprowadzić wywar z kurczaka do delikatnego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
12
Wlać do mieszanki Chlebowej i delikatnie wrzucić do połączenia. Wymieszać z jajkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Chleb
Sól
Jajko
13
Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Farsz można przygotować do tego momentu i przechowywać, przykryć i schłodzić do czterech godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
14
Piec na złoty kolor i ogrzane przez, o 30 protokół.