Farsz Z Indyka Simmer Family
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z indyka na wolnym ogniu. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 219 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, seler, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Potpie Z Indyka W Stylu Rodzinnym, oraz Rodzina-Ulubione Roladki Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
Margarynę rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
W rondlu umieścić cebulę i seler. Powoli gotować i mieszać do miękkości.
Umieścić chleb w dużej misce. Wrzucić przyprawę do drobiu. Wymieszać mieszankę cebuli i selera.
Wymieszać w jajkach i mieszać, aż wszystkie składniki są wilgotne i pokryte.
Przenieść mieszaninę do średniego naczynia do pieczenia. Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku 20 protokół, lub do lekko rumiane.