Farsz Selerowy
Farsz selerowy to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz kostki chleba, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 38 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Farsz selerowo-ziołowy, Farsz Z Korzenia Por-Seler, oraz Farsz cebulowy, selerowy i grzybowy.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu.
Podsmażyć cebulę w roztopionym maśle, aż będzie miękka, ale nie brązowa.
Dodać seler i dobrze wymieszać.
Dodaj 2 szklanki bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Dodać jajka, sól, pieprz, szałwię, tymianek i majeranek.
Dodać mieszankę cebuli i selera.
Dokładnie połączyć. Jeśli nadal jest zbyt suchy, dodaj więcej bulionu z kurczaka. Wystarczy, by wypchnąć indyka o wadze od 10 do 15 funtów.