Farsz selerowy to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz kostki chleba, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 38 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Farsz selerowo-ziołowy, Farsz Z Korzenia Por-Seler, oraz Farsz cebulowy, selerowy i grzybowy.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Podsmażyć cebulę w roztopionym maśle, aż będzie miękka, ale nie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)