Farsz nadziewany sosem i kiełbasą 2 w 1

Farsz nadziewany sosem i kiełbasą 2 w 1
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać 2 w 1 sos i nadziewane kiełbasą farsz spróbować. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka liści tymianku, mieszanka farszu z kurczaka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbasa i farsz ropucha w dziurze z sosem cebulowym, Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), oraz SOS kiełbasowy do herbatników i sosów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i kropla dime wielkości dollops kiełbasy na patelni. Gotować na złoty kolor, około 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć z patelni na talerz i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Po usunięciu kiełbasy dodaj 1/4 szklanki oleju rzepakowego do patelni i wymieszaj 1/2 szklanki mąki. Wymieszać, aby utworzyć zasmażkę i gotować przez około 3 do 4 minut. Powoli dodać bulion z kurczaka, mieszając podczas wlać i niech gotować, mieszając często, aż zgęstnieje, około 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W oddzielnym rondlu rozgrzać 2 szklanki oleju rzepakowego na średnim ogniu, aż osiągnie 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
W dużej misce połączyć farsz, pietruszka, tymianek i szalotki i wymieszać. Weź ćwierć wielkości lub 1 łyżkę mieszanki farszu i owinąć go wokół poszczególnych kulek kiełbasy. Kiełbasę całkowicie przykryć i odstawić
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Gdy wszystkie kulki kiełbasy zostaną pokryte farszem, zanurz je w pozostałej 1/2 szklanki mąki. Gdy wszystkie kulki są lekko pokryte mąką, ostrożnie wrzucić je do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Usuń je z oleju, na papierowy ręcznik wyłożony płytkę do drenażu. Gdy wszystkie kulki zostały usmażone i osuszone wyłączyć ogień do sosu i dodać smażone kulki farszu kiełbasy. Delikatnie wymieszać, aby pokryć kulki sosem i przenieść do miski lub półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn