Farsz Mistrzów

Farsz Mistrzów
Farsz Mistrzów to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz 2 bochenki chleba, masło, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chleb Z Cukinią Mistrzów, Śniadanie mistrzów kanapka, oraz Izraelskie Śniadanie Mistrzów: Szakszuka.

Instrukcje

1
Pozwól, aby chleb stał się czerstwy przez noc. Czerstwy chleb łamać na kawałki i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Powoli gotować i mieszać seler i cebulę, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Przenieść do miski z chlebem i wymieszać ręcznie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać mieszankę przyprawą szałwii i użyć do nadziewania ptaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn