Farsz Jabłkowy Z Indyka

Farsz Jabłkowy Z Indyka
Farsz jabłkowy z indyka może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,44 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 104g białka, 43g tłuszczu i w sumie 1167 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłek, tymianku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 5 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 65%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Farsz Jabłkowy Z Indyka, Indyk Jabłko Pecan Farsz, oraz Indyk Jabłko Pecan Farsz.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku podsmaż seler i cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z ognia; dodać kostki chleba, jabłka, rodzynki, sól, tymianek, szałwię i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
3
Tuż przed pieczeniem luźno nadziewaj indyka 4 szklankami farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
4
Umieść pozostały farsz w natłuszczonym 2-qt. naczynie do pieczenia; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do pieczenia. Otwory na szpikulec indyka; związać podudzia razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
5
Połóż pierś do góry na ruszcie na brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posmaruj roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 3-3 / 4 do 4 godzin lub do momentu, gdy termometr wskaże 180° dla indyka i 165° Dla farszu, od czasu do czasu fastrygując kroplami patelni. (Przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zrumieni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Piec dodatkowe nadzienie pod przykryciem przez 20-30 minut. Odkryć; piec 10 minut dłużej lub do zrumienienia. Przykryj indyka i odstaw na 20 minut przed wyjęciem farszu i rzeźbienia indyka. W razie potrzeby zagęścić kapanie patelni na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia49
Magazyn