Farsz Do Ostryg

Farsz Do Ostryg
Farsz z ostryg może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 7 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz sól, bulion z kurczaka, podroby z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Farsz ostrygowy (nie), Farsz Do Ostryg, oraz Farsz Do Ostryg.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać seler i cebulę, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W dużej misce, połączyć pokruszony chleb kukurydziany, gotowany seler, gotowane cebule, podroby, ostrygi, pietruszka, bazylia, sól, papryka, suszona szałwia, i gałka muszkatołowa. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Wymieszać ubite jajka i wywar z kurczaka w mieszaninie farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Mieszaninę przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w rozgrzanym piekarniku około 1 godziny i 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Można również nadziewać mieszankę farszu w indyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
7
Po ugotowaniu ptaka natychmiast usuń farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia11
Magazyn