Farsz Do Ostryg
Farsz z ostryg może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 7 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz sól, bulion z kurczaka, podroby z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Farsz ostrygowy (nie), Farsz Do Ostryg, oraz Farsz Do Ostryg.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać seler i cebulę, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
W dużej misce, połączyć pokruszony chleb kukurydziany, gotowany seler, gotowane cebule, podroby, ostrygi, pietruszka, bazylia, sól, papryka, suszona szałwia, i gałka muszkatołowa. Dobrze rzucaj.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać ubite jajka i wywar z kurczaka w mieszaninie farszu.
Mieszaninę przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w rozgrzanym piekarniku około 1 godziny i 20 minut.
Można również nadziewać mieszankę farszu w indyku.
Po ugotowaniu ptaka natychmiast usuń farsz.