Farsz Do Ostryg
Farsz Oyster może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 7. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka selera, pietruszki, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Farsz ostrygowy (nie), Farsz Do Ostryg, oraz Farsz Do Ostryg.
Instrukcje
Na patelni, podsmażyć seler z cebulą, aż cebula są przezroczyste.
W dużej misce połączyć pokruszony chleb kukurydziany, gotowany seler, gotowana cebula, podroby, ostrygi, parley, bazylia, sól, papryka, suszona szałwia i gałka muszkatołowa. Dobrze rzucaj.
Dodać jajka i bulion z kurczaka do mieszanki farszu. Nadziewanie ptasiej jamy.
Po ugotowaniu ptaka natychmiast usuń farsz. Można również upiec farsz oddzielnie od ptaka w dużym naczyniu zapiekanym.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) około 1 godziny i 20 minut.