Farsz chorizo i żurawinowy

Farsz chorizo i żurawinowy
Chorizo i farsz żurawinowy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 181 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz meksykańskie chorizo, żurawina, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo i farsz do chleba kukurydzianego, Farsz Kukurydziany Chorizo, oraz Chorizo i farsz do chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować chorizo na patelni, aż gotowe, mieszając od czasu do czasu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Mieszanki farszu przygotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać chorizo, żurawinę i kolendrę do farszu; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Magazyn