Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny

Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny
Farro, biała fasola i konserwowana Sałatka cytrynowa to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 146 osób. Mieszanka fasoli cannelini, sok z cytryny, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Farro Sałatka z białej fasoli z winegretem cytrynowym, Toskańskie Risotto Z Białą Fasolą Farro, oraz Tuscan Farro i zupa z białej fasoli.

Instrukcje

1
W średnim garnku przykryć zimną wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i wrócić do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
W międzyczasie, rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużej patelni, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Dodaj czosnek i kontynuuj gotowanie, aż pory będą całkowicie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Wymieszać fasolę, pietruszkę i zakonserwowaną cytrynę, a następnie przenieść całą mieszaninę do garnka z farro. Dobrze wymieszać, połączyć, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn