Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny

Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny
Farro, biała fasola i konserwowana Sałatka cytrynowa to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 146 osób. Mieszanka fasoli cannelini, sok z cytryny, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Farro Sałatka z białej fasoli z winegretem cytrynowym, Toskańskie Risotto Z Białą Fasolą Farro, oraz Tuscan Farro i zupa z białej fasoli.

Instrukcje

1
W średnim garnku przykryć zimną wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić i wrócić do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
W międzyczasie, rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużej patelni, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Dodaj czosnek i kontynuuj gotowanie, aż pory będą całkowicie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
6
Wymieszać fasolę, pietruszkę i zakonserwowaną cytrynę, a następnie przenieść całą mieszaninę do garnka z farro. Dobrze wymieszać, połączyć, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn