Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny

Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny
Farro, biała fasola i konserwowana Sałatka cytrynowa to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 146 osób. Mieszanka fasoli cannelini, sok z cytryny, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Farro Sałatka z białej fasoli z winegretem cytrynowym, Toskańskie Risotto Z Białą Fasolą Farro, oraz Tuscan Farro i zupa z białej fasoli.

Instrukcje

1
W średnim garnku przykryć zimną wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i wrócić do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W międzyczasie, rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużej patelni, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Dodaj czosnek i kontynuuj gotowanie, aż pory będą całkowicie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Wymieszać fasolę, pietruszkę i zakonserwowaną cytrynę, a następnie przenieść całą mieszaninę do garnka z farro. Dobrze wymieszać, połączyć, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn