Farmers ' Market Pieczona Sałatka Warzywna-Awokado Nadziewane
Farmers ' Market pieczone awokado Nadziewane sałatką warzywną może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, liście pietruszki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest znakomite. Spróbuj Sałatka rolnicza z dojrzałym Goudanem i pieczoną Portabellą, Farmers Market Świeże Warzywa Saute, oraz Łupacz po orzechach z warzywami na Farmers Market saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
W dużej misce, połączyć marchew, cukinia, Kabaczek,i papryka. Wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek, solą i pieprzem.
Rozprowadzić w 1 warstwie na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piec przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Po zakończeniu odstawić do ostygnięcia.
Usunąć ziarna kukurydzy, stojąc kolbę na talerzu lub w szerokiej płytkiej misce. Ustaw ostrze małego, ostrego noża na styku ziaren i kolby. Pokrój w dół, aby usunąć jądra. Powtórz tę procedurę, pracując wokół kolby, aż wszystkie jądra zostaną usunięte. Odstawić.
Przeciąć awokado na pół wzdłuż i usunąć dół, pozostawiając skórę na.
Posypać 1 łyżką soku z cytryny, aby zapobiec przebarwieniu awokado.
W dużej misce wymieszaj pieczone warzywa, kukurydzę, pozostały sok z cytryny, pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i świeże zioła. W razie potrzeby posmarować solą i pieprzem.
Umieść każdą połowę awokado na małym łóżku z mieszanych zieleni lub rukoli, jeśli używasz. Top każdej połowie awokado z hojną porcję sałatki z pieczonych warzyw.
Na wierzch posypać skórką z cytryny i podawać.