Farmers Market Greens
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Farmers Market Greens może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 61 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dziecko zieleni, takich jak jarmuż, pieprz, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Farmers ' Market Chowder, Pizza Na Targu Rolniczym, oraz Farmers ' Market Spaghetti.
Instrukcje
Wymieszać ocet, szalotkę, sól i pieprz w dużej misce, a następnie dodać olej w powolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Dodaj zielenie i kwiaty i wrzucić aż pokryte dobrze.
* Warzywa można myć i suszyć 1 dzień wcześniej i schładzać w szczelnej plastikowej torbie wyłożonej papierowymi ręcznikami.* Vinaigrette może być wykonane 6 godzin wcześniej i schłodzone, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.