Farfalle ze złotymi burakami, zielenią buraczaną i orzeszkami piniowymi
Farfalle ze złotymi burakami, zielenią buraków i orzeszkami pinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, złote buraki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Farfalle Jeanne Thiel Kelley ze złotymi burakami i orzeszkami piniowymi, Wilted beet Greens w / kozi ser i prażone orzeszki piniowe, oraz Farfalle z pancettą, orzeszkami pinii i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepło heavy duża patelnia overmedium ciepła.
Dodaj orzeszki piniowe istir aż lekko tosty, ok. 3 minut.
Przenieś się do smallbowl.
Dodać 2 łyżki oleju andonions do tej samej patelni i smażyć zaczynają zmiękczyć iturn złoty, o 10 protokół.Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i kontynuuj smażenie, aż onions będą miękkie i rumiane, o około 30 minut dłużej.
Dodać garlicand wymieszać 2 minuty. Buraki rozsypać na cebuli.
Drizzleremaining 2 łyżki oleju nad; przykryć i gotować, aż buraki greensare miękkie, o 5 protokół.
Tymczasem ugotuj buraki wdużym garnku wrzącej osolonej wodynietylko przetargu, około 10 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej, arkusze transferowe do średniej miski. Powrót wody do wrzenia.
Dodaj makaron do płynu do gotowania buraków i gotuj do końca, ale nadal mocno ugryźć, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę makaronu gotującegoliquid. Powrót makaron do garnka.
Mieszamy cebulę z zieleniąi buraki do makaronu.
Dodaj pastacooking płyn przez 1/4 cupfuls tomoisten. Doprawić solą i grubo zmielonym czarnym pieprzem.Wymieszać w 1/3 szklanki parmezanu.Podziel makaron między płyciznami.
Posypać orzeszkami pinii.
Podawać, przekazując dodatkowy ser.