Farfalle z pomidorami, cebulą i szpinakiem
Farfalle z pomidorami, cebulą i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet winny, oregano, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farfalle Z Kurczakiem, Pomidorami, Karmelizowaną Cebulą I Kozą C, Farfalle z kurczakiem, pomidorami, karmelizowaną cebulą i kozim serem, oraz Czarna komosa ryżowa ze szpinakiem, pomidorami i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia z 1 łyżką soli.
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i oregano; smażyć 12 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać czosnek; podsmażyć 2 protokół.
Dodaj pomidory i ocet; smażyć 3 minuty lub aż pomidory zaczną mięknąć.
Dodać makaron i szpinak; gotować 1 minutę.
Wyjąć z ognia i wymieszać Parmigiano-Reggiano, pozostał 1 łyżka oleju, pozostały 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.