Farfalle Z Kalafiorem I Bułką Tostową
Farfalle z kalafiorem i bułką tostową jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Mieszanka pieprzu, płatki pieprzu, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi Pieczone Z Bułką Tartą, Sałatka Endive z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą, oraz Jedz za 8 dolców: zupa z ciecierzycy z bułką tostową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kalafior wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem, rozłożyć na blasze do pieczenia.
Piec przez 15 minut, mieszając różyczki w połowie, aż kalafior jest gotowane przez i zaczyna brązowy.Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami, upewniając się, że słona woda.
Podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej patelni smażonej na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i filety sardeli, często mieszając, aby pomóc rozbić anchois.
Dodaj bułkę tartą, zwiększ ciepło do średniego i tostuj przez 4 do 5 minut, stale mieszając.
Dodać kalafior do patelni z bułką tartą. Gotować przez kolejne 2 minuty, a następnie wymieszać z płatkami czerwonej papryki.
Odcedzić ugotowany makaron i dodać do smażonej patelni (lub wrzucić wszystko w dużej misce, jeśli patelnia nie będzie trzymać to wszystko). Obficie doprawić solą i pieprzem, a jeśli mieszanina wydaje się sucha, dodać jeszcze kilka wirów oliwy z oliwek.
Posypać parmezanem i podawać natychmiast.Ten przepis został zaktualizowany-pierwotnie opublikowany marzec 2008.