Farfalle z cukinią i Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Farfalle z cukinią i Prosciutto spróbować. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, masło, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Farfalle Z Groszkiem I Prosciutto, Farfalle z Pignole, Prosciutto i szpinakiem, oraz Farfalle z Prosciutto i zielonym groszkiem.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół lub do brązowego.
Dodaj cukinię; smażyć 2 minuty.
Usuń mieszaninę cukinii z patelni.
Dodaj wino do patelni; gotować, aż zmniejszy się do 1 łyżki stołowej (o 1 minutę), skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Połącz redukcję wina, pokrojoną zieloną cebulę i kolejne 7 składników (przez prosciutto) w dużej misce.
Dodać cukinię i makaron; wrzucić do herbu.