Farfalle z boczkiem i Endywią
Farfalle z boczkiem i Endywią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 764 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Jeśli masz ząbki czosnku, skórkę z cytryny, farfalle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z endywii belgijskiej z boczkiem (Gratin d ' Endives Ardennaise), Farfalle Z Boczkiem I Kurczakiem Redukcja Zapasów, oraz Farfalle Z Boczkiem, Pieczarkami, Boczkiem I Trzema Serami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, gotować wywar z kurczaka na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 20 protokół.
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować farfalle, aż będzie al dente.
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać boczek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż lekko chrupiące, o 7 protokół.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu.
Dodaj endywii i czosnek na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, podrzucając, aż endywia są po prostu zwiędłe, ale nadal chrupiące, o 4 protokół.
Spuścić farfalle i dodać go do patelni.
Dodać zmniejszony bulion z kurczaka, pietruszkę, skórkę z cytryny i boczek i dobrze wymieszać.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z parmezanem i doprawić makaron solą i pieprzem.
Przełożyć do dużej miski i podawać od razu.