Fantastyczny sos do Spaghetti Ryana może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Za $2.13 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Działa dobrze jako sos w rozsądnej cenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka makaronu penne, mielonej wołowiny, octu destylowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 73%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sos boloński pastora Ryana, Kolacja dziś wieczorem: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i grzybami), oraz Kolacja dziś wieczorem: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i grzybami).
Instrukcje
1
W dużym holenderskim piekarniku na dużym ogniu dodaj posiekaną wołowinę, ocet, posiekaną cebulę i włoską przyprawę. Mieszaj, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Ocet
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj pokrojone pomidory, koncentrat pomidorowy i posiekaną zieloną paprykę i wymieszaj. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Pasta Pomidorowa
Pomidor
3
Dodaj sos Worcestershire, sos sojowy i sos z ostrej papryki. Dodaj sos pomidorowy. Pozostaw mieszaninę na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Ostry Sos
Sos Pomidorowy
Sos Sojowy
4
Podczas gdy sos gotuje makaron penne w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Penne
SOS
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dobrze odcedź.
6
Dodaj ciepły makaron do sosu i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
SOS
7
Odstaw na 15 minut, aby umożliwić maksymalne zmieszanie smaków.