Falafel-faszerowany bakłażan z sosem Tahini i pomidorowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Falafel faszerowany bakłażanem z sosem Tahini i pomidorem Relish spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 266 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 267 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Indyk Shawarma z pomidorowym smakiem i sosem Tahini, Indyk Shawarma z pomidorowym smakiem i sosem Tahini, oraz Quinoa faszerowany bakłażan z sosem Tahini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 6 składników w małej misce i wymieszaj trzepaczką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pozostałe 1/2 łyżeczki soli, cebulę i kolejne 11 składników (przez ciecierzycę) połączyć w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka 1/2 szklanki mieszaniny ciecierzycy do każdej skorupki bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Torebka świeżego Szpinaku
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
8
Piec w 475 przez 25 minut lub aż połówki bakłażana są miękkie i ciecierzycy mieszaniny jest lekko rumiane.