Fajna sałatka kukurydziana
Cool Corn Salad to bezglutenowa i wegetariańska przystawka z dodatkiem lakto ovo. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 247 kalorii. Ten przepis służy 2 osobom. Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup cebulę, śmietanę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Chłodna zupa kukurydziana z pieczoną sałatką kukurydzianą, Chłodna sałatka południowo-zachodnia z kukurydzą i awokado oraz Chłodna salsa kukurydziana.
Instrukcje
W salaterce wymieszaj kukurydzę, marchewkę, cebulę i pimientos.
Połącz pozostałe składniki; zalać warzywami i wymieszać, żeby się nimi pokryły. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę przed podaniem.