Fajitas z wołowiną i kurczakiem
Przepis wołowina i kurczak Fajitas jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 49g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, przyprawę chipotle, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Kurczak i wołowina Fajitas, Fajitas z wołowiny lub kurczaka, oraz Fajitas z wołowiny lub kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 8 składników.
Wlać połowę marynaty do dużej plastikowej torby do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym i dodać piersi z kurczaka; worek uszczelniający. Powtórz procedurę z pozostałą marynatą i stekiem. Chill 2 godziny.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Usuń wołowinę i kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Grilluj kurczaka i stek w tym samym czasie. Stek z grilla, przykryty pokrywką z grilla, 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness; grill kurczak, przykryty pokrywką z grilla, 5 do 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut.
Pokrój stek i kurczaka po przekątnej w paski o grubości 1/4 cala.