Fajitas wołowe z Pico de Gallo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Fajitas wołowiny z Pico De Gallo spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz steki, tortille z mąki, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fajitas Wołowe Z Pico De Gallo, Grillowane Fajitas z Pico de Gallo, oraz Pico De Gallo Mielona Wołowina Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz włoski dressing i przyprawę fajita w płytkim naczyniu lub plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj stek. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Rozgrzej dwustronny kontaktowy wewnętrzny grill elektryczny zgodnie z instrukcjami producenta na wysokości.
Umieść steki na stojaku do grillowania, zamknij pokrywę i grilluj 10 minut (średnio rzadko) lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń steki i odstawić 5 minut.
Steki pokroić po przekątnej na ziarno na bardzo cienkie plastry i podawać z tortillami, serem i Pico de Gallo.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: podczas korzystania z grilla gazowego lub węglowego Na Zewnątrz, steki z grilla, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
przez 8 minut. Obróć i grill 5 Więcej minut lub do pożądanego stopnia doneness. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Tylko w celach testowych użyliśmy przyprawy McCormick Fajita.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.