Ciastka krabowe faidleya mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 1210 kalorii, 12g białka, oraz 130 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka musztardy dijon, majonez, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć solanki, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowe Ciasto Bezowe jako deser. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe.
Instrukcje
1
Wymieszać razem pierwsze 5 składników; złożyć w mięso krabowe i solanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Krakersy Saltine
2
Odstawić 3 minuty.
3
Uformuj mieszankę na 8 pasztecików.
4
Umieścić na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.