Fagioli-on-Toast
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Fagioli-on-Toast spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 92 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 387 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, kilka liści szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pastan e Fagioli, Pasta Fagioli, oraz Pasta Fagioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb posypać 2 łyżkami oleju. Tosty plastry aż chrupiący i złoty.
Rozgrzać pozostały olej na dużej patelni, następnie dodać czosnek i szałwii i mieszać, aż czosnek zacznie brązowieć, o 1 minutę.
Dodaj pomidory, fasolę, sól i pieprz i wymieszaj, aby połączyć. Gotować, aż płyn jest zmniejszona i zupa jest lekko zagęszczony, kilka minut.
Podawać, umieszczając kromkę tostów w każdej misce do zupy lub obficie łyżki fasoli i bulionu tuż nad chlebem, jeśli dzieci pozwolą.
Jest to świetny sposób na wykorzystanie tego dwudniowego chleba—lub, jeśli jest to łatwiejsze do sprzedania, spróbuj zamiast tego rzucić zupę z makaronem.