Facet gotuje z dziećmi: Schab Jessie z sosem jabłkowym
Facet gotuje z dziećmi: Polędwica wieprzowa Jessie z sosem jabłkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis zawiera 4 porcje z 1039 kalorii, 51g białka, oraz 37g tłuszczu każdy. Za 4,84 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 36 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, czosnek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Facet gotuje z dziećmi: Schab Jessie z sosem jabłkowym, Facet gotuje z dziećmi: pierś z kurczaka z żurawiną Mikaeli, oraz Guy Cooks With Kids: E. J. and guy ' s Pasta dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Podsmaż cebulę na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu na maśle przez 1 do 2 minut, a następnie dodaj jabłka.
Dodaj szałwię, tymianek, czosnek, brązowy cukier, sól, pieprz i sok jabłkowy, a następnie wyciśnij połowę cytryny do mieszanki. Gotuj i delikatnie mieszaj, aż sok jabłkowy się zmniejszy, a cebula będzie przezroczysta, około 5 minut.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj szpinak do masy, przykryj patelnię i gotuj, aż szpinak zwiędnie, około 2 minut. Nie chcesz rozgotować szpinaku, po prostu go zwiędnij. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dla wieprzowiny: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Umieść odporną na piekarnik patelnię do smażenia na średnim ogniu i rozpuść 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem i szczypcami włóż schab do gorącego masła. Wieprzowinę dokładnie przyrumienić ze wszystkich stron, łącznie od 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Posyp wieprzowinę liśćmi szałwii, tymiankiem (uważaj, bo tymianek może trzeszczeć) i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Dodaj pozostałą 1 łyżkę masła i wstaw do piekarnika. Gotuj wieprzowinę 20 do 30 minut, ale upewnij się, że się nie rozgotujesz. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić 160 stopni F na termometrze do mięsa. (Jeśli obawiasz się rozgotowania, włącz piekarnik na ciepły, kończąc resztę naczynia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Przełóż wieprzowinę na półmisek, namiot z folią i odstaw na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Usuń całe liście z patelni do smażenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Do sosu: na patelni zrumieniłeś wieprzowinę, rozpuść masło na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Wsyp mąkę do gorących soków z patelni i wymieszaj, aby zrobić zasmażkę. Kontynuuj ubijanie i gotuj zasmażkę, aż stanie się jasnobrązowa, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Ubij cydr jabłkowy i kontynuuj mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
14
Wlej bulion z kurczaka i gotuj mieszaninę, aż sos będzie gęsty, 5 do 7 minut w zależności od pożądanej grubości. Wyciśnij połowę cytryny do mikstury. Smak przypraw (sól, pieprz itp.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
15
Posyp podarte liście estragonu. Na koniec ubijając śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
16
Podawać: podzielić cebulę-jabłko saute na 4 talerze. Pokrój wieprzowinę i podziel na cebulę i jabłko podsmaż. Przykryj wieprzowinę sosem.