EV ' S Skorpas
EV ' S Skorpas może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki, cukru, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić masło i 1 szklanka cukru, aż dobrze wymieszane. Beat w 2 całe jaja i ekstrakt migdałowy, aż całkowicie włączone, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W małej misce wymieszaj mąkę, kardamon i proszek do pieczenia; wymieszaj lub ubijaj na maśle razem z pół na pół (ciasto będzie sztywne). Podzielić ciasto równo między dwoma masłem i mąki 9-przez 5-calowe patelnie bochenek i rozprowadzić lub patelni.
Ubij białko aż się spieni i posmaruj wierzchy ciasta.
Posypać równomiernie migdałami i pozostałymi 2 łyżkami cukru.
Piec w piekarniku 350, aż blaty będą złote, 25 do 30 minut.
Ostudzić na stojaku przez 5 minut, a następnie odwrócić Patelnie, aby zwolnić bochenki na stojaku.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 20 protokół.
Ząbkowanym nożem pokroić bochenki w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala i ułożyć na blasze do pieczenia o wymiarach 10 na 15 cali. Powrót do piekarnika 325 i piec na złoty kolor i jędrne w dotyku, o 25 minut dłużej.
Niech ostygnie całkowicie. Przechowywać szczelnie do 2 tygodni.