Espresso-Hot Fudge Sauce
Espresso-gorący sos Krówkowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mleko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Nutellan Espresso Hot Fudge Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czekoladę i masło rozpuścić w dużym, ciężkim rondlu na małym ogniu, stale mieszając.
Dodać cukier i espresso i gotować, ciągle mieszając, 30 sekund lub aż do wymieszania.
Dodaj mleko i gotuj, stale mieszając, 3 minuty lub aż dokładnie ogrzany i cukier się rozpuści. (Nie gotować.)
Zdjąć z ognia. Wymieszaj ekstrakt z wanilii i sól. Przykryć i schłodzić sos do 2 tygodni.
Uwaga: aby podgrzać, sos mikrofalowy w misce mikrofalowej, mieszając od czasu do czasu, w wysokich odstępach 15-30 sekund lub do ogrzania.