Espresso Gelées z kandyzowanymi pistacjami
Espresso Gelées z kandyzowanymi pistacjami może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 125 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pistacji, wody, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kwartet Espresso Gelées, Arbuzowa Sałatka Feta z miodowo-kandyzowanymi pistacjami, oraz Żółte Ciasto Cytrynowe Z Kandyzowanymi Cytrynami I Pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż arkusz ciasteczek z pergaminem. W misce wymieszaj granulowany cukier z gorącą wodą.
Dodać pistacje i cukier turbinado; wymieszać do herbu.
Rozprowadzić pistacje na blasze i piec do chrupkości, o 8 protokół.
Ostudzić, a następnie rozbić na kawałki.
W małej szklanej misce, posypać żelatynę na zimnej wodzie i odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszaj cukier do espresso, aż się rozpuści. Mieszaj żelatynę do rozpuszczenia i wlej do 4 filiżanek do espresso. Żele przechowywać w lodówce, aż ustawić na górze, o 2 godziny. Przykryć folią i schłodzić do całkowitego ustawienia, co najmniej 4 godziny dłużej.
W misce wymieszaj jogurt z cukrem cukierniczym. Na wierzch każdego żelu polać jogurtem, posypać kandyzowanymi pistacjami i podawać.