Espinacas Guisadas (Kolumbijski Duszony Szpinak)

Espinacas Guisadas (kolumbijski duszony szpinak) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku, cebulę, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Papas con Espinacas (ziemniaki ze szpinakiem), Zupa z soczewicy i szpinaku (Sopa de Lentejas con Espinacas), oraz Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z sosem na średnim ogniu rozgrzać masło i oliwę z oliwek.
Dodaj cebulę i smażyć przez około 5 do 7 protokół.
Dodać czosnek i smażyć przez 1 minutę więcej.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.
Umieść szpinak z wodą w garnku na średnim ogniu, przykryj i gotuj, aż szpinak będzie jasnozielony, 1 do 2 minut.
Wyjąć z ognia i dobrze spuścić, naciskając szpinak tylną łyżką, aby usunąć nadmiar wilgoci. Gdy szpinak będzie wystarczająco chłodny, posiekaj go.
Dodaj szpinak, mleko kokosowe i kminek do cebuli i czosnku w patelni sosu i powrót do średnio-niskie ciepło. Doprawić solą i pieprzem.Wymieszać i gotować przez około 8 do 10 minut.
Na wierzch posypać serem i podawać na ciepło.