Espinacas Guisadas (Kolumbijski Duszony Szpinak)

Espinacas Guisadas (Kolumbijski Duszony Szpinak)
Espinacas Guisadas (kolumbijski duszony szpinak) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku, cebulę, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Papas con Espinacas (ziemniaki ze szpinakiem), Zupa z soczewicy i szpinaku (Sopa de Lentejas con Espinacas), oraz Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni z sosem na średnim ogniu rozgrzać masło i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę i smażyć przez około 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i smażyć przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść szpinak z wodą w garnku na średnim ogniu, przykryj i gotuj, aż szpinak będzie jasnozielony, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wyjąć z ognia i dobrze spuścić, naciskając szpinak tylną łyżką, aby usunąć nadmiar wilgoci. Gdy szpinak będzie wystarczająco chłodny, posiekaj go.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Dodaj szpinak, mleko kokosowe i kminek do cebuli i czosnku w patelni sosu i powrót do średnio-niskie ciepło. Doprawić solą i pieprzem.Wymieszać i gotować przez około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Na wierzch posypać serem i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn