Eskalopki z cytryny, parmezanu i orzechów sosny

Eskalopki z cytryny, parmezanu i orzechów sosny
Cytryna, parmezan i orzech sosnowy okruchy wieprzowe eskalopki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 40g białka, oraz 27 g tłuszczu. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga steki schabowe, chleb, kliny cytryny, i gałązki rozmarynu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Chleb Z Orzechami Sosny Parmezan, Brokuły z orzechów sosny i parmezanu, oraz Parmezan, Oregano i orzeszki piniowe topią się.

Instrukcje

1
Trim tłuszczu ze steków, a następnie umieścić, jeden po drugim, między 2 kawałki pieczenia pergaminu i bash z wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa, aż około 5mm grubości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2
Chleb, skórkę z cytryny, parmezan, orzeszki piniowe i liście rozmarynu włóż do miski robota kuchennego i zmiksuj na drobną okruchę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Przenieść do płytkiej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Mąkę rozłożyć na talerzu i umieścić jajko w płytkiej misce. Doprawiamy wieprzowinę, następnie dusimy w mące. Każdy stek zanurzyć w jajku, a następnie wcisnąć do okruchów, powłoki równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować wieprzowinę przez 2-3 min z każdej strony, aż będzie złoty i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na eskalopki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest La Celia Pioneer Malbec. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn