Escarole z porzeczkami i miodem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Escarole z porzeczkami i miodem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka porzeczek, oliwy z oliwek, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Podobne przepisy to Duszona Eskarola z porzeczkami i orzeszkami piniowymi, Pizzan Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie), oraz Dorsz Pieczony Z Porzeczkami.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do palenia.
Dodaj escarole i energicznie mieszaj, aby całkowicie pokryć olejem.
Dodać cebulę i gotować aż gotowane przez, o 3 protokół.
Dodać miód i porzeczki i gotować, aż cała ciecz odparuje. Doprawić solą i pieprzem.;