Escarole z porzeczkami i miodem

Escarole z porzeczkami i miodem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Escarole z porzeczkami i miodem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka porzeczek, oliwy z oliwek, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Podobne przepisy to Duszona Eskarola z porzeczkami i orzeszkami piniowymi, Pizzan Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie), oraz Dorsz Pieczony Z Porzeczkami.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj escarole i energicznie mieszaj, aby całkowicie pokryć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Cienki-Cienki-
3
Dodać cebulę i gotować aż gotowane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać miód i porzeczki i gotować, aż cała ciecz odparuje. Doprawić solą i pieprzem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
PorzeczkiPorzeczki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn