English Summer Pudding
Angielski letni Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 124 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz okrągły Anioł jedzenie ciasto, maliny, cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to English Summer Pudding, Angielska Sałatka letnia, oraz English Jam Bag Budyń.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Odstawić.
Pokrój ciasto na plastry o grubości 1 cala; pokrój każdy plaster na pół po przekątnej, aby uzyskać 2 Trójkąty. Wyłożyć dno i boki szklanej miski 3-ćwiartkowej lub miski drobiazgowej z połową kawałków ciasta; łyżkę połowy mieszanki brzoskwini do miski wyłożonej ciastem. Ułóż połowę pozostałych kawałków ciasta na mieszance brzoskwiniowej i łyżkę pozostałej mieszanki brzoskwiniowej na cieście. Wierzch z pozostałymi kawałkami ciasta.
Umieść plastikową folię na powierzchni kawałków ciasta i umieść małą płytkę na plastikowej folii; umieść 1-funtową puszkę na talerzu, aby mocno nacisnąć mieszankę. Schłodzić przez 8 godzin.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi świeżymi jagodami.