Endywia belgijska z tymiankiem
Belgijska endywia z tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 126 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, szalotkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krewetki z zatoki na belgijskim Endywiu, Belgijska zapiekanka z Endywią i szynką, oraz Belgijska Endive Ham Au Gratin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodaj endywii, szalotka, tymianek, i liść laurowy. Gotować, obracając endywii od czasu do czasu, przez około 3 minuty, aż będą złote.
Dodaj 2 łyżki wody i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 2025 minut lub do momentu, gdy endywia będzie miękka po przekłuciu nożem. Doprawić solą i pieprzem, a następnie podawać z łyżkami soków na patelni.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;