Przepis szpinak i enchiladas wołowiny może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 10 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 376 kalorii, 25g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, śmietanę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Enchiladas wołowo-kukurydziane z sosem szpinakowym, Szpinakowe Enchiladas, oraz Szpinakowe Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Szpinak wymieszać; gotować, często mieszając, aż do rozmrożenia. Wymieszaj zielone chiles, kminek, mieszankę czosnkowo-pieprzową, kwaśną śmietanę i 1 szklankę sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3
Na każdej tortilli rozprowadzić około 1 łyżeczki sosu enchilada. Top każdy z około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Roll up tortille; umieść boki szew dół w naczyniu do pieczenia. W małej misce, wymieszać pozostały sos enchilada i salsa; łyżka nad enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Zęby Przyrodzenia
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Spryskaj arkusz folii sprayem do gotowania; przykryj naczynie do pieczenia folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.