Enchiladas z kurczaka z kremowym zielonym sosem Chile
Kurczak Enchiladas z kremowym zielonym sosem Chile może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka tortilli kukurydzianych, kolendra, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Enchiladas z kurczaka z kremowym zielonym sosem Chile, Enchiladas z kurczakiem i białą fasolą z kremowym zielonym sosem Chile, oraz Ułożone Enchiladas z kurczaka i cukinii z kremowym zielonym sosem Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać 2 łyżki oleju na patelni na średnim ogniu. Smaż tortille (po kolei) przez 5 sekund z każdej strony, aby zmiękły i stały się giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj więcej oleju do patelni w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić między warstwami ręcznika papierowego i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Podziel kurczaka, 10 uncji ser Monterey Jack i cebulę wśród 12 tortille.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.