Enchiladas z kurczaka i awokado w kremowym sosie z awokado

Enchiladas z kurczaka i awokado w kremowym sosie z awokado
Przepis Kurczak i awokado Enchiladas w kremowym sosie awokado może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 1176 kalorii, 69g białka, oraz 73g tłuszczu. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis z szafy gotowanie ma 258592 fanów. Jeśli masz awokado, salsa verde, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Enchiladas z kurczaka z kremowym sosem awokado Sriracha, Kremowy Biały kurczak i awokado Enchiladas, oraz Enchiladas Z Soczewicy Awokado Z Kremem Z Limonki Awokado.

Instrukcje

1
Bulion z kurczaka Puree, salsa verde, śmietana, awokado, jalapeno, czosnek, kminek, sól i pieprz, kolendra i sok z limonki w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połowę sosu wymieszać z kurczakiem, awokado, zieloną cebulą i połową sera.Płaszcz dno dużego naczynia do pieczenia z niektórych sosu, zawiń kurczaka i mieszaniny awokado w tortille i umieścić je w naczyniu.Top enchiladas z pozostałym sosem i serem i piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż ser się stopi i boki są bulgotanie, o 15-20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn