Empanadillas
Empanadillas to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ciasta francuskiego, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tunan i kozi ser Empanadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Linia duży arkusz cookie z folią lub gotowania pergamin papieru; lekko spryskać sprayem do gotowania.
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę, cebula i czosnek na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy. Wymieszać rodzynki, oliwki i kminek; zdjąć z ognia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń 1 arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 12x9 cali, w razie potrzeby przycinając krawędzie.
Pokrój na dwanaście 3-calowych kwadratów.
Umieść 1 łyżkę mieszanki kiełbasy na każdym placu ciasta. W małej misce, ubić jajko i wodę widelcem, aż dobrze wymieszane.
Mieszankę jajową pędzlem na krawędziach placków. Złożyć ciasto nad nadzieniem, aby uzyskać Trójkąty; nacisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Miejsce na blasze. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną ciasta i kiełbasy.
Szczotki wierzchołki trójkątów z mieszaniny jaj.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru.