Empanada De Chile

Empanada De Chile
Przepis Empanada de Chile może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 55 minut. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1364 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej, mięso, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć proszku do pieczenia można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Empanada z marynowaną wieprzowiną i pieczoną czerwoną papryką (Empanada de Lomo) z Hiszpanii, Gottan Empanada, oraz Pork Empanada.

Polecane wino: Tempranillo, Grenache, Albarino

Tempranillo, Grenache i Albarino to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Protos Organic Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Jasny wiśniowy kolor z fioletową obwódką. Świeże, gdzie Czarne i czerwone jagody mieszają się z pikantnymi, lekko prażonymi nutami i kakao z beczki. Bardzo gładkie i jedwabiste w dotyku, zrównoważone i miękkie taniny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn