Ember-Pieczony Hummus Do Squasha

Ember-Pieczony Hummus Do Squasha
Ember-pieczony Hummus Squash może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 737 kalorii, 18g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje $3.3 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, gałkę muszkatołową, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ziemniaki Pieczone W Soli Z Kremem Z Szalotki, Grillowanie: pieczone bataty z masłem cynamonowo-klonowym, oraz Pieczony Hummus Z Dyni.

Instrukcje

1
Umieść cały squash w żarze średniego węgla drzewnego i ognia drzewnego po zakończeniu gotowania innego posiłku lub skonfiguruj mały ogień węglowy, umieść squash na ruszcie grillowym stojaku bezpośrednio nad nim i przykryj grill. Squash, w zależności od jego wielkości, będzie gotować w ciągu 45 minut do 1 1/2 godziny. Odbywa się to, gdy skóra jest zwęglona i squash opada trochę z lekkim naciskiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Niech ostygnie przez 20 minut.
3
Pokrój dynię na pół, a następnie zgarnij i wyrzuć nasiona, uważając, aby nie usunąć zbyt dużo mięsa, gdy to zrobisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
4
Usuń mięso ze skóry-zeskrobaj aż do skóry, ponieważ tam jest cały słodki, niesamowity smak dymu! Jeśli jakieś zwęglone płatki się wmieszają, to w porządku.
5
Umieścić mięso w robocie kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodaj tahini, sok z cytryny i czosnek, jeśli używasz. Przecier mieszaninę, aż będzie stosunkowo gładka, ale nadal istnieje kilka kawałków. Doprawić kilkoma szczyptami soli, a następnie, przy uruchomionej maszynie, dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu przez rurę podającą. Mieszanina zacznie zmieniać kolor wraz z dodaniem oliwy z oliwek. Po dodaniu około 1 szklanki oleju, zatrzymaj maszynę, zeskrobaj bok i posmakuj Hummusu. Jeśli uważasz, że potrzebuje trochę więcej soli, to śmiało i dodaj go. Mieszanina powinna być gęsta w tym momencie, zbliżona do majonezu o konsystencji. Włącz maszynę z powrotem i dodaj kolejną filiżankę oleju, a następnie spróbuj ponownie. Hummus powinien mieć zrównoważony, słodko-kwaśno-dymny smak. Jeśli wydaje się to nie do końca właściwe lub zbyt gęste, nadal dodawaj tyle pozostałego oleju, ile potrzebujesz, aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
TahiniTahini
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Najlepiej jest, jeśli przed podaniem pozostawia się go na kilka godzin do schłodzenia, ale można go podać od razu. Przed przedstawieniem go gościom, sprawdź balans Smakowy jeszcze raz i dostosuj w razie potrzeby większą ilością soli i / lub soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól
8
Łyżka hummus do dużej miski i udekorować go kilkoma kratkami gałki muszkatołowej za pomocą tarki Microplane lub gałki muszkatołowej i szczyptą pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
TarkaTarka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Podawać z plastrami bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
10
Wydrukowano za zgodą skąd jest dym: proste, zrównoważone, pyszne Grillowanie Bartona Seavera. Copyright © 2013 Barton Seaver. Zdjęcia Katie Stoop. Opublikowane przez Sterling Epicure, imprint Sterling Publishing Co., Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn