Eklerki Z Nadzieniem Czekoladowym

Eklerki Z Nadzieniem Czekoladowym
Kremowo-czekoladowe eklerki to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, myjkę jajeczną z jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe Truskawkowe Eklerki, Precle Pokryte Białą Czekoladą Wypełnione Biszkoptem, oraz Francuskie wypieki} czekoladowe eklerki i kremowe ptysie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj dwa stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Wytnij dwa arkusze papieru pergaminowego, aby pasowały do dwóch arkuszy patelni. Złóż każdy arkusz papieru pergaminowego na trzecie długą drogę lub narysuj dwie poziome linie długości papieru, aby podzielić je równomiernie na trzecie. Linie na pergaminie będzie przydatnym przewodnikiem, jak są rurociągów z ciasta później. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
3
Napełnij worek rurowy z okrągłą końcówką średniej wielkości(zaleca się nr 8, nic większego) w połowie drogi z pâte à choux. Wymieszaj niewielką ilość ciasta na każdym z czterech rogów dwóch patelni, a następnie przyklej przygotowany pergamin (z narysowanymi liniami do dołu) do patelni za pomocą daszków ciasta jako kleju. Rura pâte à choux do cylindrów około 3 - 3 1/2 cala długości pozostawiając około 1 1/2 cala przestrzeni między każdym. Powinieneś dążyć do ciasta około dwunastu na standardową patelnię 13x18 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Posmaruj każdy z cylindrów myciem jajecznym, upewniając się, że górna i boki zostały pokryte. Delikatnie przeciągnij widelec wzdłuż górnej i boków cylindra długą drogę, wykonując niewielkie wgłębienia z zębami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Piec pasztet à choux przez 20 minut, następnie obrócić Patelnie i upuścić piekarnik do 177° i piec, aż muszle są jednolite złoty brąz (nawet w szczelinach i szczelinach), około 20 dodatkowych minut. Pozostawić muszle do całkowitego ostygnięcia na pergaminie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Ubij schłodzony krem do ciasta, aż będzie gładki i kremowy. Napełnij worek rurowy wyposażony w małą, okrągłą końcówkę (zalecane #
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
7
do połowy z kremem z ciasta i odstawić. Używając noża do parowania, wywierć dwa małe otwory w dolnej części każdej z muszli, po jednym na każdym końcu. Wlej krem do każdego z otworów, zatrzymując się, gdy krem wypłynie z powrotem z nacięcia. Wytrzyj nadmiar kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Roztopić czekoladę w misce ustawionej nad garnkiem z wodą, uważając, aby woda nie dotykała czekolady. Ciepły krem, masło i sól (do tego świetnie nadają się mikrofale), aż masło topi się, a krem jest ciepły w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Wlać śmietanę na czekoladę w podwójnym kotle i mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Wymieszaj syrop kukurydziany, aż glazura będzie gładka i lśniąca, bez widocznych grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Przytrzymaj każdy eclair twarzą w dół i zanurz górę bezpośrednio w szkliwo, zanurzając go tylko na tyle, aby pokryć górę. Wyciągnij eclair w górę i z dala od miski, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Umieść eklerki w lodówce na kilka minut, aby pomóc im w ustawieniu, ale nie zostawiaj ich tam zbyt długo, bo zaczną się rozmoczone i gumowate. Najlepiej podawać je zaraz po napełnieniu i oszkleniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn