Eklerki Z Nadzieniem Czekoladowym

Eklerki Z Nadzieniem Czekoladowym
Kremowo-czekoladowe eklerki to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, myjkę jajeczną z jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe Truskawkowe Eklerki, Precle Pokryte Białą Czekoladą Wypełnione Biszkoptem, oraz Francuskie wypieki} czekoladowe eklerki i kremowe ptysie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj dwa stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Wytnij dwa arkusze papieru pergaminowego, aby pasowały do dwóch arkuszy patelni. Złóż każdy arkusz papieru pergaminowego na trzecie długą drogę lub narysuj dwie poziome linie długości papieru, aby podzielić je równomiernie na trzecie. Linie na pergaminie będzie przydatnym przewodnikiem, jak są rurociągów z ciasta później. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Napełnij worek rurowy z okrągłą końcówką średniej wielkości(zaleca się nr 8, nic większego) w połowie drogi z pâte à choux. Wymieszaj niewielką ilość ciasta na każdym z czterech rogów dwóch patelni, a następnie przyklej przygotowany pergamin (z narysowanymi liniami do dołu) do patelni za pomocą daszków ciasta jako kleju. Rura pâte à choux do cylindrów około 3 - 3 1/2 cala długości pozostawiając około 1 1/2 cala przestrzeni między każdym. Powinieneś dążyć do ciasta około dwunastu na standardową patelnię 13x18 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Posmaruj każdy z cylindrów myciem jajecznym, upewniając się, że górna i boki zostały pokryte. Delikatnie przeciągnij widelec wzdłuż górnej i boków cylindra długą drogę, wykonując niewielkie wgłębienia z zębami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Piec pasztet à choux przez 20 minut, następnie obrócić Patelnie i upuścić piekarnik do 177° i piec, aż muszle są jednolite złoty brąz (nawet w szczelinach i szczelinach), około 20 dodatkowych minut. Pozostawić muszle do całkowitego ostygnięcia na pergaminie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Ubij schłodzony krem do ciasta, aż będzie gładki i kremowy. Napełnij worek rurowy wyposażony w małą, okrągłą końcówkę (zalecane #
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
7
do połowy z kremem z ciasta i odstawić. Używając noża do parowania, wywierć dwa małe otwory w dolnej części każdej z muszli, po jednym na każdym końcu. Wlej krem do każdego z otworów, zatrzymując się, gdy krem wypłynie z powrotem z nacięcia. Wytrzyj nadmiar kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Roztopić czekoladę w misce ustawionej nad garnkiem z wodą, uważając, aby woda nie dotykała czekolady. Ciepły krem, masło i sól (do tego świetnie nadają się mikrofale), aż masło topi się, a krem jest ciepły w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Wlać śmietanę na czekoladę w podwójnym kotle i mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Wymieszaj syrop kukurydziany, aż glazura będzie gładka i lśniąca, bez widocznych grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Przytrzymaj każdy eclair twarzą w dół i zanurz górę bezpośrednio w szkliwo, zanurzając go tylko na tyle, aby pokryć górę. Wyciągnij eclair w górę i z dala od miski, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Umieść eklerki w lodówce na kilka minut, aby pomóc im w ustawieniu, ale nie zostawiaj ich tam zbyt długo, bo zaczną się rozmoczone i gumowate. Najlepiej podawać je zaraz po napełnieniu i oszkleniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn