Egipska fasolka szparagowa z marchewką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj egipskiej fasolki szparagowej z marchewką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, sól i pieprz mielony, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Glazurowana marchewka i zielona fasola, Marynowana Zielona Fasola I Marchew, oraz Marchewka Z Koperkiem I Fasolka Szparagowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż przezroczysty, 5 do 10 protokół. Wymieszać pastę pomidorową i czosnek w cebulę; gotować, szybko mieszając, przez 1 minutę.
Wlać wrzący bulion z kurczaka.
Wymieszać kardamon, liść laurowy, sól i pieprz w mieszaninie cebula-stock; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj fasolkę szparagową i marchew; powrót do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż zielona fasola zmiękną, o 30 protokół.