Egipska fasolka szparagowa z marchewką

Egipska fasolka szparagowa z marchewką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj egipskiej fasolki szparagowej z marchewką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, sól i pieprz mielony, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Glazurowana marchewka i zielona fasola, Marynowana Zielona Fasola I Marchew, oraz Marchewka Z Koperkiem I Fasolka Szparagowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż przezroczysty, 5 do 10 protokół. Wymieszać pastę pomidorową i czosnek w cebulę; gotować, szybko mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać wrzący bulion z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
3
Wymieszać kardamon, liść laurowy, sól i pieprz w mieszaninie cebula-stock; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj fasolkę szparagową i marchew; powrót do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż zielona fasola zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn