Egipska fasolka szparagowa z marchewką

Egipska fasolka szparagowa z marchewką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj egipskiej fasolki szparagowej z marchewką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, sól i pieprz mielony, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to Glazurowana marchewka i zielona fasola, Marynowana Zielona Fasola I Marchew, oraz Marchewka Z Koperkiem I Fasolka Szparagowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż przezroczysty, 5 do 10 protokół. Wymieszać pastę pomidorową i czosnek w cebulę; gotować, szybko mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wlać wrzący bulion z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
3
Wymieszać kardamon, liść laurowy, sól i pieprz w mieszaninie cebula-stock; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
4
Dodaj fasolkę szparagową i marchew; powrót do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż zielona fasola zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn