Egg Foo Yung

Egg Foo Yung
Egg Foo Yung jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, Azjatycki olej sezamowy, ocet destylowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Vegan Egg Foo Yung (Tofu Yung), Egg Foo Yung, oraz Egg Fu Yung dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bulion, sos ostrygowy, ketchup, sos sojowy, ocet, skrobia kukurydziana i szczypta soli ubić w małym ciężkim rondlu. Doprowadzić do duszenia, ubijając od czasu do czasu, i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Posiekać szalotki, oddzielając białe części i zielenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ZieloniZieloni
4
Jajka ubić w misce z olejem sezamowym i po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej SezamowyOlej Sezamowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Gotować białą scallion, grzyby, kiełki, i 1/4 łyżeczka soli w oleju roślinnym w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, aż jakakolwiek ciecz wyparowała, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
GrzybyGrzyby
Zielona CebulaZielona Cebula
KiełkiKiełki
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj krewetki i połowę zieleni scallion, następnie wlać jajka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jaja są tylko gotowane, ale nadal lekko luźne. Patelnia przykryć i gotować, aż jajka są tylko ustawić, O 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KrewetkiKrewetki
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać posypane pozostałą zieleniną scallion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
8
SOS podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
9
W porcji: 301 kalorii ,19g tłuszczu (4G nasycone), 487mg cholesterolu, 515mg sodu, 11g węglowodanów, 2G błonnika, 23G białka
10
Dane Żywieniowe
11
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn