Edamame Sukkotash z krewetkami
Edamame Sukkotash z krewetkami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, blanszowane edamame, do 2 papryki jalapeño, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Edamame Sukkotash z krewetkami, edamame succotash, oraz Edamame Succotash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj edamame zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć z patelni, rezerwując 1 łyżkę kapieli na patelni; pokruszyć boczek.
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać seler, cebula, czosnek, i jalapeo na patelni; gotować 2 protokół, często mieszając. Wymieszać edamame, kukurydzę i wino; gotować 4 minuty, często mieszając.
Dodaj krewetki; cook 5 minut lub aż krewetki są zrobione, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z solą i pieprzem, posypać pokruszonym boczkiem i natką pietruszki.