Edamame Succotash
Edamame Succotash może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 315 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rozdartą bazylię, cebulę, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Edamame Succotash, Edamame Succotash, oraz Edamame Succotash.
Instrukcje
Boczek gotować w patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Usunąć boczek z patelni, zastrzegając 2 łyżeczki kapieli na patelni; grubo posiekać boczek.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Masło roztopić w kapiących na patelni.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj ziarna kukurydzy; smażyć przez 3 minuty lub do lekko zwęglone.
Dodaj edamame, i smażyć przez 3 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać ocet i kolejne 5 składników( przez paprykę); gotować 30 sekund, od czasu do czasu mieszając.
Posypać boczkiem i bazylią.