Edamame i sałatka kukurydziana

Edamame i sałatka kukurydziana
Edamame i sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Jeśli masz imbir, kolendra, przyprawiony ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Edamame-sałatka kukurydziana, Sałatka Z Kukurydzy/Edamame, oraz Sałatka Edamame (Sojowa ) I Kukurydziana.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj edamame, kukurydza, i kolendra; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn