Edamame i migdałowy Hummus

Edamame i migdałowy Hummus
Przepis Edamame i migdałowy Hummus może zaspokoić twoje pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 34 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, krakersy warzywne i ryżowe, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Edamame Hummus, Edamame Hummus, oraz Edamame Hummus.

Instrukcje

1
Migdały wirować w robocie kuchennym, aż drobno zmielone, skrobanie wewnątrz miski w razie potrzeby, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj 1/3 szklanki wody i pozostałych składników przez sos sojowy; wirować, aż dobrze wymieszane, o 3 protokół. Łyżkę do miski i posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sos SojowySos Sojowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać z warzywami i krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KrakersyKrakersy
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn