Edamame i mango Relish
Edamame i mango Relish to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 115 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, fasoli edamame, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Dyni i Edamame Zosui z imbirowo-zieloną cebulą, Sałatka Edamame & Mango, oraz Kurczak z salsą Mango, Edamame i ryżem kokosowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy i olej sezamowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę i gotować, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj czosnek i gotuj jeszcze minutę, następnie dodaj pozostałe składniki, przykryj, zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj przez 5 minut. W razie potrzeby przed podaniem posypać prażonym sezamem
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni