Easy Sole Meuniere

Easy Sole Meuniere
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj easy Sole Meuniere. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 664 kalorie, 46g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 7,66 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, skórkę z cytryny, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sole Meunière, Sole Meuniere, oraz Sole Meunière dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. przygotuj 2 żaroodporne talerze obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć mąkę, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczka pieprzu w dużym płytkim talerzu. Filety osuszyć papierowymi ręcznikami i posypać jedną stroną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SoliFilety Z Soli
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Podgrzać 3 łyżki masła w dużym (12-calowy) saute patelni na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć. 2 filety z soli wyłożyć z obu stron do przyprawionej mąki i ułożyć na rozgrzanym maśle. Obniżyć ogień do średnio-niskiego i gotować przez 2 protokół. Ostrożnie obrócić metalową szpatułką i gotować przez 2 minuty po drugiej stronie. Podczas gdy druga strona gotuje, dodaj 1/2 łyżeczki skórki z cytryny i 3 łyżki soku z cytryny na patelnię. Ostrożnie umieścić filety rybne na płytkach żaroodpornych i polać je sosem. Podgrzane filety trzymaj w piekarniku, a następnie powtórz proces z pozostałymi 2 filetami. Po zakończeniu dodać ugotowane filety do talerzy w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, RozmrożonychOpakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożonych
Filety Z SoliFilety Z Soli
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać natką pietruszki, solą i pieprzem i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn