Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Łatwe szybkie ogórki. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, liść laurowy, kalafior i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Quick & Easy Ogórki Do Lodówki, Szybkie i łatwe ogórki z cukinii, oraz Pikantne ogórki do squasha {szybkie i łatwe!}.
Instrukcje
1
Zapakuj wybrane warzywa szczelnie w szklanym słoiku 1-quart, pozostawiając około 1/2 cala pokoju na górze. Odstawić.Dodać solankę: grzać nasiona gorczycy i pieprzu w małym rondelku na średnim ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Gorczycy
Pieprz
Warzywa
Solanka
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj pozostałe składniki i mieszaj, aż cukier i sól rozpuszczą się. Doprowadzić do wrzenia.Natychmiast wlej solankę do słoika, upewniając się, że warzywa są całkowicie przykryte. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około 1 godziny. Zamknąć słoik szczelną pokrywką i wstrząsnąć lub obrócić, aby równomiernie rozprowadzić solankę i przyprawy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 dzień, a najlepiej 1 tydzień przed użyciem. Ogórki można przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.